Kategori: <span>Lajme</span>

Ballina / Lajme
Pozita të hapura pune
Postim
13 Shtator, 20198 Nëntor, 2019

Pozita të hapura pune

Trokadero hap vende të reja pune, në pozitat si: kamarier dhe barmen (shankist). Të gjithë ata të cilët dëshirojnë të jenë pjesë e ekipit tonë, le të paraqiten ...

Më tepër
Natë akustike
Postim
14 Qershor, 201931 Tetor, 2019

Natë akustike

Miqtë tanë dhe ata të cilët vendosën që për herë të parë të vizitojnë Trokadero-n, patën mundësinë që të shoqërohen në tingujt e muzikës së lehtë, me këngë ...

Më tepër
Organizimi i iftarit
Postim
5 Maj, 201931 Tetor, 2019

Organizimi i iftarit

Muaji i Ramazanit shënohet gjithmonë nga iftaret e përgatitura, prandaj stafi i Restorant Trokadero-s vendosi që të organizojë iftar për mikpritjen e ...

Më tepër
Hapja solemne
Postim
26 Prill, 201931 Tetor, 2019

Hapja solemne

Diçka e re po i shtohet qytetit të Tetovës. Diçka me shumë stil dhe shije. Është Trokadero, restoranti që i ka munguar qytetit tonë për një kohë të gjatë ...

Më tepër