Hapja solemne

Hapja solemne

Diçka e re po i shtohet qytetit të Tetovës. Diçka me shumë stil dhe shije. Është Trokadero, restoranti që i ka munguar qytetit tonë për një kohë të gjatë. Ambienti fantastik, profesionalizmi, puna e përkushtuar dhe kuzhina e paharruar, janë elementet të cilat do të bëjne që ky restorant të jetë unik.
Në hapjen solemne të restorantit ishin prezent një numer i madh i miqve dhe njerëzve që dëshironin të njihen me këtë ambient. Përshtypjet e mira që patën dhe realizimi i plotë në çdo detaj i organizimit, bënë që kjo hapje solemne të jetë fillimi i një suksesi të Trokadero-s.