Lajme

Ballina / Lajme
Pozita të hapura pune

Pozita të hapura pune

Trokadero hap vende të reja pune, në pozitat si: kamarier dhe barmen (shankist). Të gjithë ata të cilët dëshirojnë të jenë pjesë e ekipit tonë, le të paraqiten ...

Natë akustike

Natë akustike

Miqtë tanë dhe ata të cilët vendosën që për herë të parë të vizitojnë Trokadero-n, patën mundësinë që të shoqërohen në tingujt e muzikës së lehtë, me këngë ...

Organizimi i iftarit

Organizimi i iftarit

Muaji i Ramazanit shënohet gjithmonë nga iftaret e përgatitura, prandaj stafi i Restorant Trokadero-s vendosi që të organizojë iftar për mikpritjen e ...