Lajme

Ballina / Lajme
Hapja solemne

Hapja solemne

Diçka e re po i shtohet qytetit të Tetovës. Diçka me shumë stil dhe shije. Është Trokadero, restoranti që i ka munguar qytetit tonë për një kohë të gjatë ...