Natë akustike

Natë akustike

Miqtë tanë dhe ata të cilët vendosën që për herë të parë të vizitojnë Trokadero-n, patën mundësinë që të shoqërohen në tingujt e muzikës së lehtë, me këngë nga Lirjana & Band, të cilët ikënaqën mysafirët tanë me interpretimin e tyre live. Kjo natë ishte një rast i mirë për tu ndjerë të relaksuar dhe të shoqëruar nga njerëz të ndryshëm. Ambienti i mrekullueshën ndikoi që kjo mbrëmje të kalojë në mënyrë fantastike dhe të vazhdojmë me organizimin edhe të mbrëmjeve të tjera.