Organizimi i iftarit

Organizimi i iftarit

Muaji i Ramazanit shënohet gjithmonë nga iftaret e përgatitura, prandaj stafi i Restorant Trokadero-s vendosi që të organizojë iftar për mikpritjen e të ftuarve tanë dhe stafit punues. Ky iftar nuk ishte manifestimi i vetëm kolektiv që mbahet në Trokadero, por është një nga shumë organizimet, me të cilat mundohemi t’i falenderojmë të punësuarit dhe të rikujtojmë mëshirën e këtij muaji.