Ofertë speciale për studentët

Ofertë speciale për studentët

Trokadero hap vende të reja pune, në pozitat si: kamarier dhe barmen (shankist). Të gjithë ata të cilët dëshirojnë të jenë pjesë e ekipit tonë, le të paraqiten në numrat tanë të telefonit ose personalisht në lokacionin tonë, duke u interesuar për konkursin e hapur. Përparësi në konkurs kanë të gjithë ata kandidatët të cilët kanë përvojë pune. Trokadero mirëprt të gjithë ata të cilët dëshirojnë të rriten profesionalisht.